Av malinmlarsson

-

6 november, 2019

Kommunrallyt på BAND

Det årliga kommunrallyt har under flera år drivits av Johan Jensen via ÖgOFs hemsida. I år har Johan valt att istället använda appen BAND som även används för larm om intressanta fåglar. För information om rallyt, anmälan, resultat m.m. besök appen BAND eller mejla johan.t.jensen (at) gmail.com

Ni hittar mer information om appen här.

Spread the love

Kommentarer

 1. Finns ju en anledning till att Johan ”valde” att använda BAND. Nämligen att Ögof inte längre har något forum.

  Skrivet av Claes den 9 november, 2019.

 2. Hej Claes! Vi har erbjudit att skapa en sida här på hemsidan som fungerar precis som forumet där man kan kommentera och hålla den uppdaterad! Det går att göra för enskilda event, men inte ha ett löpande forum där alla kan logga in eftersom det är just inloggning som inte är möjlig för andra än administratörer. Men kommentera kan man utan inloggning, så som du just gjorde! Det är bara grundinlägget man måste skapa som administratör. I och med nya hemsidan skulle man förmodligen kunna göra direkta Artportalen-länkar, ha en nedräknare mm. Finns mycket roligt att använda!

  Skrivet av malinmlarsson den 10 november, 2019.

 3. Jag är säker på att det hade gått att göra snyggt här på hemsidan, men som jag ju skrev till er så kändes det som att det blev lite mindre startsträcka och lite smidigare för mig att göra det via bandet. Det funkar ju bra där också – nytt rekord vad gäller antal anmälningar nu!
  Om man saknar tillgång till bandet så ska det funka att följa denna länk: https://band.us/n/a1ac26Q253v4k annars går det bra att maila på johan.t.jensen@gmail.com mig så hjälper jag till!

  Skrivet av Johan den 14 november, 2019.

 4. Tack för ditt jobb, och tanken är inte att du ska få mer att göra. Det är bara att säga till om ni vill ha den på hemsidan någon gång igen i framtiden, så hjälper vi till! Det enda vi behöver är samma text som du la på Band, så fixar vi sidan här – sen är det bara att uppdatera via kommentarer och/eller webadmin (mig). Får be om ursäkt för sent godkännande och svar, något hade gått fel i spamfiltret. Det behöver få träna på fler kommentarer!

  Skrivet av malinmlarsson den 25 november, 2019.

 5. Fin bild! /Stina

  Skrivet av Stina Rigbäck den 26 november, 2019.

Skriv en kommentar