Av Fanny Edenborg

-

12 augusti, 2020

ÖgOFs årsmöte äger rum den 13 september 2020

Det från mars uppskjutna årsmötet kommer att hållas söndagen den 13 september kl. 17.00 på naturum Tåkern. Mötet kommer att ske med möjlighet till både fysisk och digital närvaro, där de mötesrestriktioner som myndigheterna utfärdat ska följas. Efter mötet kommer Lars Gezelius att hålla ett kort föredrag med tema ”Tåkern ur ett paddelperspektiv”, detta föredrag går att se både på plats på naturum och digitalt.

 

Mötet kommer som sagt att styras från naturum Tåkern, det är också där man är välkommen att delta fysiskt. Vidare kommer det som sagt även att finnas en möjlighet att delta digitalt via det digitala kommunikationsverktyget Zoom. Då vi har en begränsning på antalet personer som kan delta fysiskt på plats på naturum (50 personer), samt för att ge de som inte kan delta digitalt en chans att närvara på mötet, ber vi dig som kan att delta digitalt. Först till kvarn för fysisk närvaro gäller.

 

Oavsett hur du väljer att delta krävs en anmälan, vilken du gör via ett formulär som du når genom att klicka här. Detta för att vi ska kunna kontrollera antalet åskådare samt ge ut info digitalt närvarande på mötet.

 

En dagordning för mötet och verksamhetsberättelse för 2019 finns redan på hemsidan och du når dem genom att klicka här. Samtliga årsmöteshandlingar kommer att finnas på samma plats på hemsidan inom kort.

 

Om det dyker upp frågor och funderingar om stort som smått är ni varmt välkomna att kontakta oss på kontakt@ogof.se!

Styrelsen

Spread the love

Kommentarer

Det finns inte några kommentarer för detta inlägget ännu.

Skriv en kommentar